Projekt Bygge Nyt Hus er sat igang

Første indlæg på bloggen 🙂

Vi skal til at bygge hus!

Vores nybygger drømme startede for alvor efter et besøg på byggeudstillingen Byg og Bo i 2011. Vi havde talt lidt om at bygge nyt og havde faktisk også spurgt på et par grunde rundt omkring. Men det var først, da vi trådte ind af døren til KFS Boligbyg’s udstillingshus på Byg og Bo 2011, at vi for alvor fik øjnene op for, hvor lækkert et hus man kunne bygge for relativt få penge.

Vi fandt en grund med en dejlig beliggenhed og indhentede tilbud fra FBA-Huse og KFS Boligbyg. Vi synes selv, at det var en mægtig idé at bygge nyt. Banken var overhovedet ikke enig, men havde i stedet fået finansgris på hjernen. Så vi ventede og ventede og ventede.

Og 2 år senere er lejligheden nu solgt. Denne gang har banken sagt ok og vores drøm om at bygge hus går nu omsider i opfyldelse. Alt godt til dem, der venter, eller hvad man nu siger 🙂

Vi havde heldigvis også været på Byg og Bo i 2012 også, og har løbende haft en dialog kørende med både KFS-Boligbyg, HusCompagniet og Eurodan. I sidste ende har vi valgt Eurodan. De havde det bedste hus til den bedste pris – såre simpelt.

Her kan du se Eurodans udstillingshus i Hinnerup (Byg og Bo 2012), som vi faldt pladask for:

Der bliver dog alligevel forskel på ovenstående og vores kommende hus:
Udstillingshuset er på 178 m2, hvor vores hus bliver 157 m2.
Vi får træloft i stedet for gips.
Vi har valgt en anden mursten, nemlig den samme som på bloggens baggrundsbillede: Bison fra Strøjer Tegl.

En anden ting, der måske er værd at nævne er, at vi har valgt en medbygger-løsning, hvor vi sparer nogle penge ved at gøre en del af arbejdet selv. Vi glæder os rigtig meget til at være med til selv at sætte præg på vores hus.

Lige nu handler det om at få forhandlet pris med sælger af den grund vi har valgt. Samtidig skal vi også have de sidste detaljer på plads med hensyn til byggekontrakten med Eurodan.

Reklamer

One response to “Projekt Bygge Nyt Hus er sat igang

  1. Kære nybygger

    Vi skriver da vi kan se I har færdiggjort Jeres byggeri og en god hjemmeside/blog i har. Vi er en hjemmeside der hedder http://www.byggeside.dk, som formidler erfaringer mellem nybyggere. Vi håber I vil være med til at dele ud af Jeres erfaringer – ved at oprette Jeres projekt på http://www.byggeside.dk – det er nemt og enkelt og I bestemmer naturligvis selv hvor meget I vil skrive og oplyse.

    Håber I vil give det et forsøg

    vh Thomas, Byggeside.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s